Onverdraagzame "buurt"bewoners

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Nathalie en DieselNathalie en Diesel

honden foto van Nathalie en Diesel

Even mijn verhaal kwijt.

Ik ga meerdere malen per dag gaan wandelen met Diesel maar meestal is 's nachts. Ik werk in nachtdiensten. Maar ik ben soms overdag thuis en dan ga ik met de buurvrouw en haar sheltie wandelen. Daar we aan de kust wonen en het vakantie is zijn er heel wat vakantiemensen. Op zich heb ik daar niks op tegen. 't is tenslotte maar voor 2 maand. Dus wat ik wilde vertellen is dat Diesel en Frodo dus meestal zonder leiband rondlopen. Een paar weken geleden beginnen er daar "buurtbewoners" ons uit te schelden omdat onze honden niet aan de leiband liepen. Ze lopen nooit verder dan 5 meter voor ons en we ruimen altijd hun poep op. En de poep ruimen we altijd op. Ze zeggen zelfs dat ze foto's hebben van ons en weten waar we wonen. Waar houden mensen zich de dag van vandaag mee bezig. Ze zijn op vakantie maar doen niks liever dan de vaste bewoners het leven zuur te maken. Zolang mijn hond luistert naar me als ik hem terugroep en zolang ik zijn poep opruim is er toch geen probleem???
Ik zei tegen die mensen dat ze dieronvriendelijk waren en hun uitleg was dat ze de dieren graag zien maar hun baasjes niet?! En dat allemaal omdat er een paar "buurtbewoners" zijn op de camping naast ons huis die de moeite niet doen op hun hond hun poep niet opruimen. Gelukkig is de zomer bijna voorbij en kunnen we weer zonder zorgen gaan wandelen met onze honden!!!

Geen aanval op mensen die naar de kust op vakantie gaan. Heb er ook veel tegengekomen die een praatje maakten! Best dat er zo'n mensen zijn ook

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Onverdraagzame "buurt"bewoners" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Uma & JokerUma & Joker 3 doggies

honden foto van Uma & Joker

pftt wat vervelend zijn dat soort mensen!
ik snap dat je blij bent dat de zomer weer bijna voorbij is!

honden page profiel Gertie,Jan, Funs en TuurGertie,Jan, Funs en Tuur 3 doggies

honden foto van Gertie,Jan, Funs en Tuur

Goh,waren minstens onze buren..
Die zeiken ook op alles...
Jullie hondje heeft vanmorgen toen jullie weg gingen een kwartier geblaft..en dat krijg je dan via mail...

Zielige mensen...

honden page profiel SproetSproet 3 doggies

honden foto van Sproet

O, dat is inderdaad niet zo leuk! Als je de poep opruimt en ze luisteren goed zie ik het probleem ook niet zo

honden page profiel Nathalie en DieselNathalie en Diesel

honden foto van Nathalie en Diesel

@Gertie-Jan:

Dat is ook niet plezant. Gelukkig hebben wij wel goeie verdraagzame buren. Ge woon niet van aantrekken. Een hond blaft nu af en toe eens. En om zo'n dingen via mail te sturen, dat is gewoon zielig. Mensen moet weer wat verdraagzamer worden. Vroeger hadden buren een hele goeie band, tegenwoordig kennen de meesten enkel hun naaste buren!

honden page profiel caro en de teckelscaro en de teckels 3 doggies

honden foto van caro en de teckels

afschuwelijke mensen zeg :'(
Ik zie het probleem niet hoor zolang je allles op ruimt niks aan de hand.
eigelijk zijn het zielige mensen ze hebben niks anders te doen dan op julie te letten O-)

honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper 3 doggies

honden foto van Diesel & Bumper

De goeden zijn weer slachtoffer van de kwaden, jammer dat die lui niet de juiste personen aanspreken op hun gedrag. Niks van aantrekken!!

honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. 3 doggies

honden foto van Mandy & Bram.

Lekker laten kletsen joh! Als jij netjes alles opruimt en je honden prima naar je luisteren, dan doe je niets fouts, en zijn het vast gezellige foto's die ze hebben!
Foto's maken van mensen zonder toestemming is trouwens wel verboden, zou je al een zaak van kunnen maken, haha.. maarja, al die rompeslomp zijn die nare mensen niet waard!
Denk maar lekker als je ze ziet: "Aaanmehoela!" ;-)

honden page profiel Gertie,Jan, Funs en TuurGertie,Jan, Funs en Tuur 3 doggies

honden foto van Gertie,Jan, Funs en Tuur

Helemaal gelijk Nathalie en Diesel ,ze ergeren zich aan alles...
Muggen uit de waterton met deksel,en parasol die wiebelt als het waait,de aansteker als we een sigaret aansteken...
Ze hebben overal last van..
Echt zielig,je zult er maar naast wonen... :'(

honden page profiel T & T  cockerduoT & T cockerduo 3 doggies

honden foto van T & T  cockerduo

Ik vertel je, het kan heel ver gaan met buurtbewoners. Zelf heb ik er de rotste ervaringen mee opgedaan. Ik had een hondje die helemaal niet alleen kon zijn met een zeer groot verlatingsangst probleem. Ik woon op een appartement en onder mij heb ik een fantastisch stel wonen, ouder echtpaar, dat niet veel kan hebben. Ik behandel ze met respect, maar ik verwacht dat ze dit omgekeerd ook doen naar mij toe. Vanaf dag 3 was het al gedreig met woningbouw etc. en uiteindelijk eindigde dit in: op de deuren en ramen bonken bij mij, onder op het plafond rammen, na schreeuwen op straat, stalking door onder aan de trap te staan als ik naar beneden liep en me in het dorp gaan halen en hij was zelfs zo leuk om de dierenbescherming en woningbouw erbij te betrekken met alle gevolgen van dien, terwijl ik aan het werken was met mijn hondje, al 6 maanden. En daar had ik ze van op de hoogte gesteld. Ik heb er zelfs de dierenarts en gedragstherapeute bij gehad. Maar meneer deed bij alle bewoners zijn zielig verhaaltje en zodoende kwam ik voor de keuze, ik eruit of mijn hondje eruit. En ik wist dat ik nergens terecht kon, dus moest ik mijn hondje af staan aan andere mensen die helemaal niet het beste voor hadden met dit pupje. Na 2 wk ontving ik hem als pakje voor de deur en heb ik me nog 2 maanden over hem ontfermt. Daarna is hij wel naar een goed adres gegaan. Maar wat een gedoe. Als mensen eens beetje meer van elkaar konden verdragen, dat ben ik helemaal met bovenstaande eens.

honden page profiel Romina, Cooper* en WillowRomina, Cooper* en Willow 3 doggies

honden foto van Romina, Cooper* en Willow

Gho, de mensen van tegewoordig ook hé!
Wij hadden onlangs ook een briefje gekregen in de brievenbus dat onze hond non-stop geblaft had & of we er iets aan wouden doen.
Non stop? excuseer zeg! We waren minstens 2 dagen niet weggeweest & als onze hond non stop zou geblaft hebben, zouden we het wel geweten hebben.
We hebben hier wat rond gevraagd aan buren of zij het briefje geschreven hadden & of ze er last van hadden. Ze zeiden dat ze de hond zelfs niet gehoord hadden & dat hij wel AF & TOE blaft, maar dat dat wel normaal is voor een hond.

Jammer dat er zo'n mensen bestaan die overal wel iets op aan te merken hebben.

honden page profiel millymilly 3 doggies

honden foto van milly

dat zijn de zogenaamde nette mensen
echte dieren vrienden niet dus
heel erg maar straks is het weer rust

honden page profiel T & T  cockerduoT & T cockerduo 3 doggies

honden foto van T & T  cockerduo

Als toevoeging op bovenstaande reactie van mij: het leuke komt nog. Daar ik zelf reactie kreeg op mijn hond, had hij zelf ook een logee die alles bij elkaar kefte. 2 wk lang. Dus ja...zeg het maar...

honden page profiel JapjesJapjes 3 doggies

honden foto van Japjes

sommige mensen :'(

honden page profiel millymilly 3 doggies

honden foto van milly

marieke weet je ze weten zelf niet dat ze overlast geven
dus zijn ze heel dom
knuffel je hond maar extra

honden page profiel  martine martine 3 doggies

honden foto van  martine

Gewoon niks van aantrekken van die toeristen....nog een paar weken en je kan weer rustig je ding doen.

honden page profiel Sabrina & DanteSabrina & Dante 3 doggies

honden foto van Sabrina & Dante

Jeetje wat erg! Gelukkig hebben wij niet zulke erge buren. Ik ken mijn buurman al heel lang want het het oudelijk huis van me vader overgekocht. En ik woon daar sinds me 17e en ben nu 27. En mijn andere buren hebben een kind van een paar maanden jonger dan mijn dochter die ik regelmatig hoor en daar horen ze mij ook niet over. Wel heb ik ze al beide doorgegeven dat er weer een pup bij zal komen binnen 2 jaar.

honden page profiel Twee bandietjes...Twee bandietjes... 3 doggies

honden foto van Twee bandietjes...

Domme mensen! Meer heb ik niet te zeggen! Als je iemand wil uitkafferen, zorg dan dat je tenminste aan het juiste adres bent! Jij deed niets verkeerd! Zolang je hond je gehoorzaamt en jullie een goede relatie hebben, heeft niemand daar wat op aan te merken! Pfuh!

honden page profiel Betina van der ZandenBetina van der Zanden 3 doggies

honden foto van Betina van der Zanden

Ik zou er ook niets op tegen hebben, maar kijk je wel uit of het officieel is toegestaan dat jullie honden daar los lopen? Zou jammer zijn als je er problemen mee ging krijgen. En helaas kunnen die toeristen dat wel voor elkaar krijgen als ze kwaad willen doen.

Persoonlijk zou ik denken dat ze ergens anders over zouden moeten zeuren maar ja, wie ben ik.

Veel plezier met jullie wandelingen nog!

Groetjes Betina.

honden page profiel Nathalie en DieselNathalie en Diesel

honden foto van Nathalie en Diesel

Bedankt voor alle reacties hoor! Nu kan ik even niet aan wandelen denken want Diesel is sinds gisteren ziek. Hij heeft wss een darmontsteking. Hij eet en drinkt niet en moet de hele tijd overgeven en heeft erge diarree die zelfs wat roze kleurde. Nu heeft hij medicatie maar hij is nog heel rustig. Hij slaapt de hele tijd en heeft geen zin in eten. Drinken doet hij gelukkig wel alweer zonder over te geven! Hopelijk is hij vlug weer de 'oude' Diesel.

honden page profiel  martine martine 3 doggies

honden foto van  martine

Oei....hopelijk is die vlug terug beter. Verzorg hem maar goed. Beterschap Diesel

honden page profiel Nathalie en DieselNathalie en Diesel

honden foto van Nathalie en Diesel

Bedankt Martine.
Het is niet plezant je anders zo levendige en vrolijke hond daar zo te zien liggen de hele dag. Heb zo'n medelijden met hem. Moest ik kunnen ik neem de ontsteking en alles op mij zo dat hij zich lekker voelt! Ben triest omdat hij zich zo rot voelt!

honden page profiel ***Marleen & Porlo******Marleen & Porlo*** 3 doggies

honden foto van ***Marleen & Porlo***

Nathalie en Diesel, ben je wel bij de da geweest? honden drogen nl heel snel uit. Heb het al een paar keer mmegemaakt met Xandor.

Groetjes, Marleen

honden page profiel Esther (Woezel&Keiko)Esther (Woezel&Keiko) 3 doggies

honden foto van Esther (Woezel&Keiko)

Wat een vervelende dingen zijn dat
Lijkt wel of mensen tegenwoordig heel erg op andere mensen letten om maar wat vervelends " te zoeken "

Lees dat Diesel niet lekker is, beterschap !

honden page profiel pippa en ikpippa en ik 3 doggies

honden foto van pippa en ik

intoleratie naar dieren lijkt toe te nemen als het druk is of crisis he...ik kan juist meer van dieren hebben als ik niet lekker in mijn vel zit...maar goed...inderdaad weet van jezelf dat je je best doet iedereen gelukkig te houden en dat dat dus never nooit lukt:-) het is vreselijk waarop mensne elkaar denken te mogen aanspreken tewijl gewone betrokkenheid er zelden is. Als iemand valt of als een jonge vrouw over moet geven, als kinderen ballen op een stoep bij fietsers....allemaal dingen die ik vandaag in mijn korte wandeling tegenkwam. Die jonge vrouw werd gemeden terwijl ze in der eerste zwangerschapsweken zit en ze gewoon boodschappen moet halen: iedereen denkt dat ze dronken is en vindt haar vies. Niemand bedenkt dat ze hulp nodig heeft. Het trof mij. Altijd maar commentaar en te druk met jezelf en nooit gewoon in contact. Ik neem aan dat jullie onderling, buiten het seisoen een prettige gemeenschap zijn? En dat wordt dan verstoort door mensen die rust nodig hebben? Flauw toch eigenlijk. Je zou der bijna autistisch van worden je doet het nooit goed! Maar jewel hoor gewoon jezelf blijven!

honden page profiel Nathalie en DieselNathalie en Diesel

honden foto van Nathalie en Diesel

Idd Wendy buiten de vakantie een hele leuke gemeenschap. Veel honden in de buurt en de mensen kennen ook allemaal Diesel en ik ken hun honden.
Nog een goeie week en het seizoen zit erop aan de kust. Dan welverdiende rust voor ons. Kunnen Diesel en ik weer rustig gaan wandelen op strand en kan hij rennen en zwemmen!
Bedankt voor de steun allemaal.
@Marleen: naar de da getelefoneerd en aan de hand van de symptomen kon hij zeggen wat het was en wat wij moesten doen.
Vandaag is Diesel al veel beter! Hij heeft de hele nacht niet overgegeven en geen diarree gehad. Vanmorgen een klein handje voer gegeven en hij keek me aan om te zeggen dat hij meer voer wilde. Ondertussen heeft hij 't voer al een 2tal uur binnen. Hij loopt wel nog wat wankel op z'n pootjes.

honden page profiel Twee bandietjes...Twee bandietjes... 3 doggies

honden foto van Twee bandietjes...

Oei, ik lees net dat Diesel ziek was! Gelukkig issie nu beter!
Veel beterschap! x

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Onverdraagzame "buurt"bewoners" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Springen en grommen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^